PC

Prvi pogled na korisnički interfejs u C&C Remaster

Kada su nam prošle jeseni najavljeni remasteri C&C igara, fanovi strategija širom sveta nisu mogli biti srećniji, pogotovo nakon E3 2018 fijaska sa mobilnom C&C igrom.

Pre oko mesec dana su nam stigle prve slike iz igre, a sada imamo priliku i da bacimo prvi pogled na to kako izgleda čuveni bočni bar iz C&C klasika, koji možete videti na slici ispod.

Iz tima javljaju da su završili sa predprodukcijom i da su ušli u punu produkciju, što je veliki korak za svaku igru.

Prilikom dizajniranja korisničkog interfejsa i sidebara, sa jedne strane su se maksimalno trudili da zadrže autenitčnost originalna, ali su sa druge strane neke stvari olakšali, pre svega u smislu da se skrolovanje svede na minimum, i tu su uradili tako što su napravili određene tabove za građevine, vozila, pešadiju i “powers”, i plus svaki od tabova ima 18 polja. To je nešto što smo videli u Red Alert 2 i Tiberium Wars, ali ne i u ovim prvim naslovima.

Generalna reakcija fanova je odlična i svima se sviđa kako je ovo rešeno, a moramo reći da smo i mi zadovoljni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top