Filmovi-Serije

Radi se Magic: The Gathering serija za Netflix

Striming servis Netflix nastavlja da ulaže novce u kreiranje serija baziranim na čuvenim elementima gejming kulture, bilo da su u pitanju video ili društvene igre.

Pomalo neočekivano, ali sada nam je najavljena i serija po uzoru na najpopularniji i najdugovečniji svet kartičnih igara – Magic: The Gathering.

Ako igrate ili ste nekada igrali MTG, verovatno znate da se iza ove kompleksne kartične igre krije i veoma bogat i razgranat svet sa ogromnom mitologijom, pa nas iskreno i čudi što nikada nismo videli neku igru baziranu na njemu, a da to nije samo prenos kartične igre u digitalno okruženje.

Na seriji će raditi, ni manje ni više nego čuvena braća Ruso, režiseri Marvelovih čeda Infinity War i Endgame. Oni će biti izvršni producenti, a sama serija neće biti igrana, poput The Witcher koji je nedavno završio sa snimanjem, već animirana, poput Castlevania serije.

Oni će pri radu na seriji čvrsto sarađivati sa Wizards of the Coast, izdavačima MTG, a priča će biti potpuno nova i pratiće Planeswalkere, karaktere neizmerno velike moći, heroje i zlikovce, koji su u MTG prvi put stigli 2007. godine sa setom Lorwyn.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top