Gadgets

Stiže nam novi Company of Heroes, ovoga puta kao društvena igra

Društvene igre su poslednjih godina doživele određenu reinkarnaciju u svetu, i postale sve popularnije, a jedan od razloga je i svakako Kickstarter, koji je omogućio razvoj gomile nezavisnih igara putem direktne podrške fanova.

Ta iznova oživela popularnost se oseća i kod nas, pa vidimo sve više klubova ljubitelja društvenih igara da se otvara širom gradova Srbije.

Ti fanovi će sada moći da zaigraju još jednu popularnu video-igru u formi društvene igre – čuvenu strategiju Company of Heroes, koja je nedavno krenula sa Kickstarter kampanjom, i koja traje do pred kraj juna, a cilj od 100 000 dolara je već dostignut.

Ova popularna strategija u realnom vremenu, čedo studija Relic, je smeštena u Drugi svetski rat, a sada stiže na naše stolove. Sadržaće sakupljane resursa, kupovinu jedinica i unapređenja za njih, specijalne jedinice…

Autori naglašavaju da je igra mešavina ekonomske igre resursa sa jedne strane, i borbe minijatura sa druge, a više detalja možete naći sa samoj Kickstarter stranici.

Naravno, igra je u potpunosti licencirana od strane Relica i SEGE.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top