PC

Terraria je postala tek druga Overwhelmingly Positive igra u istoriji Steama sa 200 000 recenzija

Ako ste PC gejmer koji aktivno koristi Steam, verovatno znate da najbolji mogući status koji igra tamo može da ima, na osnovu recenzija igrača, jeste Overwhelmingly Positive.

To znači da je preko 90% onih koji su recenzirali igru na Steamu, istoj dalo palac na gore, odnosno preporuku.

Ima mnogo više igara koje imaju i veći broj recenzija, kao i puno drugih igara koje imaju Overwhelmingly Positive status, ali ni jedna nije uspela da održi tako visok nivo pozitivnih kritika kako su se ocene gomilale, i uglavnom posle nekog vremena padnu na Very Positive ili Mostly Positive statuse. Ne i Terraria, koja je danas prešla broj od 200 000 kritika na Steamu, i uspela da zadrži Overwhelmingly Positive status.

Mislimo da ovo govori više od bilo kojih reči da je u pitanju fenomenalni naslov koji ima poštovanje svakog ko ga je igrao, makar i ne voleli ovaj žanr.

Inače, prva igra kojoj je uspelo da pređe 200 000 recenzija i zadrži Overwhelmingly Positive status jeste Garry’s Mod.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top