PC

Trejlerom zvanično predstavljena nova Legend of Zelda igra

Za sam kraj Nintendo Direct prezentacije, koja je deo E3 sajma, kompanija Nintendo je sačuvala veoma specijalnu objavu koja je sve fanove oduševila.

Radi se o otkrivanju nastavka Legend of Zelda: Breath of the Wild, koji je predstavljen novim i izuzetno jezivim trejlerom.

Nintendo nije otkrio nikakve dodatne detalje, tako da se ne zna mnogo detalja priče i gejmpleja, kao ni o tome kada se igra može pojaviti.

Poprilično mračna atmosfera nije nešto na šta smo navikli kada su Legend of Zelda igre u pitanju, ali nam se sviđa kako je Nintedno to implementirao u nastavak BotW, i trejler ima čak i određenu količinu horor elemenata, pogtovo nam se svidela jeziva muzika, koja kao da je izašla iz Silent Hill trejlera.

Legend of Zelda: Breath of the Wild je već dostigla titulu najprodavanije Zelda igre u istoriji franšize, i to zahvaljujući odličnom gejmpleju i bogatom ponudom dodatnog sadržaja u vidu ekspanzija, a verovatno nas još bolji kvalitet očekuje u drugom delu.

Pogledajte i sami, pa nam prenesite utiske:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top