PC

Ubisoft će na E3 sajmu predstaviti još 2 potpuno nove igre

Izgleda da francuska kompanija za e3 2019 ima gomilu iznenađenja koja nismo mogli ni da zamislimo.

Prvo smo videli da nas očekuje Watch Dogs Legion sa dosta ambicioznom mehanikom koja omogućava igranje kao bilo koji NPC, kao i dolazak neke igre sa rošulama.

To izgleda nije sve, jer će kroz par dana biti otkrivena još dva potpuno nova naslova. Džejson Šrejer, dobro poznati insajder gejming industrije, i sada stoji iz ovog leaka.

On je otkrio da je jedna igra sa kodnim nazivom Orpheus i da je stil animacije sličan onom u Breath of the Wild i posedovaće RPG elemente, ali ostali detalji nisu poznati.

Druga igra koja će biti predstavljena je izmenjeni projekat Pioneer, za koji se mislilo da je otkazan. On će prema ovim navodima biti predstavljen na E3 2019 i uopšte nije ni nalik prvobitnoj zamisli igre. Na internetu kruže glasine da se radi o Rainbow Six Quarantine, kooperativnoj PvE pucačini, u kojoj ćemo se napucavati najverovatnije sa vanzemaljcima, pošto je tema u Pioneer igri upravo svemir.

Ubisoft će svoju E3 konferenciju održati 10. juna u 22h, kada se sve ove glasine biti razjašnjene u potpunosti.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top