PC

Uplay+ je UbiSoft pretplatnički servis sa preko 100 igara

Pored brojnih novina za postojeće igre i najave nekoliko novih naslova, UbiSoft je na svojoj E3 2019 konferenciji predstavio i njihov novi servis, odnosno pretplatničku platformu po ugledu na EA Access ili Xbox Game Pass.

Kao što vidite u naslovu, onda se zove Uplay+ i za mesečnu pretplatu od 14,99 dolara vam daje neograničen pristup biblioteci od preko 100 UbiSoft igara koje se nalaze na Uplay prodavnici i počeće sa radom ovog septembra.

Ono što je posebno zanimljivo, ovaj servis će omogućiti pristup i najnovijim igrama studija, kao što su Watchdogs: Legion i Ghost Recon: Breakpoint.

Takođe, dokle god ste pretplatnik, imaćete pristup najskupljim oblicima svih igara, pa tako će pomenuti Breakpoint na ovom servisu biti Ultimate edicija, koja inače košta 120 dolara.

Kada startuje u septembru, svi korisnici koji već imaju Uplay nalog će moći da potpuno besplatno isprobaju ovaj servis, a počev od 2020. godine, on će stići i na Google Stadia.

Deluje zanimljivo, samo nismo sigurni da li će sa cenom od 15 dolara moći da se nosi sa servisima kao što su Xbox Game Pass i EA Access, koji koštaju svega 5 dolara mesečno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top