PC

Veliki humanitarni Fortnite Pro-Am događaj beleži značajan pad u odnosu na prošlogodišnji

Epic Games je odavno za sam zavšetak najavljivao veliki humanitarni Fortnite Pro-Am turnir, na kojem je učetvovalo dosta poznatih ličnosti, kao i veliku Fortnite žurku za sve tamošnje posetioce.

Kao što je i najavljivano, to je bio ogroman događaj vezan za planetarno popularni Fortnite i daleko veći u odnosu na prošlogodišnji.

Međutim, izgleda da Fortnite i pored velikog truda kompanije gubi na popularnosti. Najbolji pokazatelj je činjenica da je ovogodišnji Pro-Am turnir na Twitchu pratilo 72% manje ljudi nego što je to bilo slučaj prošle godine.

Sajt Githyp je otkrio da je najveći broj gledalaca koji je pratio ovaj dvodnevni događaj bio oko  427,000 gledalaca, što je daleko manje od prethodnih velikih događaja koji su se odvijali vezani za ovu igru.

Za to je delom zaslužan izostanak Marchella, poznatog muzičara kojeg mnogi vezuju za Fortnajt, kao i odsustvo dosta poznatih lica koja su se proslavila u ovoj igri.

Naravno, uticaja ima i podatak da Fortnite manija jednostavno počinje da slabi i da interesovanje igrača polako opada, što se najbolje može videti na Twitchu gde drugi naslovi stoje na vrhu po gledanosti.

Videćemo kako će se Fortnite pokazati u julu, kada će se održati finale velikog Fortnite World Cup takmičenja na kojem je nagradni fond 30 miliona dolara. Mislimo da je zbog Ninjinog neuspeha da se kvalifikuje u finale interesovanje znatno opalo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top