PC

Battlerite se možda gasi nakon sledeće sezone

Sjajni akcioni arena brawler Battlerite je gotovo univerzalno odlično prihvaćen kako i kod publike, tako i kod kritike, tako nas nažalost ne raduju vesti koje su sinoć stigle iz studija koji stoji iza ove igre.

Ova akciona MOBA se, nažalost, bori sa time da zadrži kritičnu masu publike, pa je developer Stunlock Studios rekao da će morati značajno da uspori proces rada na igri i alocira ljudstvo i resurse na druge projekte.

Kako kažu, Battlerite i Battlerite Royale rado privuku igrače da probaju igru, ali je količina uloženog vremena i novca igrača u ove naslove drastično opala poslednjih meseci, do te mere da više ne može da se opravda marketin i ulaganje u ove naslove, pa ukoliko se stvari drastično ne promene, moraće da “stave katanac” na dalji razvoj igre.

Ovo se već i desilo, pa je otkazan Tournament sistem, nešto na čemu su jako dugo radili i zbog čega im je jako krivi što se neće realizovati.

Ipak, Battle Season 3 dolazi 10. jula, sa gomilom traženih novina i izmena, kao i sa drastično smanjenom cenom šampiona i još nekim detaljima.

Studio poručuje da će pratiti u kom će se pravcu stvari razvijati odatle, pa ukoliko ne dođe do poboljšanja situacije, moraće ozbiljno da razmisle o daljem održavnju igre.

Nadamo se da će nova sezona i jeftiniji heroji uspeti da privuku ii zadrže nove igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top