PC

Beta testiranje novog Steama kreće u avgustu

Početkom ove godine Valve je konačno zvanično najavio da će krenuti sa redizajniranjem izgleda Steam klijenta.

Prošlog meseca smo zahvaljujući dataminerima uspeli da vidimo neke od prvih slika kako će taj reedizajn zapravo izgledati, a sada dobijamo i informacije kada će početi beta testiranje.

Korisnički interfejs Steama je, iako u suštini bogat funkcijama, nešto što je rak rana Steama, jer je veoma zastareo i izgledom i praktičnom funkcionalnošću, praktično nije menjan 15 godina, tako da svi jedva čekaju da vide kako će se pokazati novi Steam klijent.

Priliku da ga prvi srećnici testiraju imaće već ovog avgusta, kada kreće Beta faza, tako da, ukoliko želite da budete među prvima koji će probati novi Steam, prijavite se za Steam Client Beta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top