PC

CD Projekt Red radi na čak tri Cyberpunk naslova

Glavni fokus kompanije CD Projekt Red je trenutno rad na Cyberpunk 2077, o kojem smo na E3 saznali pregršt novih detalja, kao i sam datum izlaska.

Sada ne pišemo o nekoj novoj zanimljivoj informaciji, poput toga da kola možete zvati kao konja u Witcheru, već o tome da poljska kompanija u razvoju ima više naslova sa Cyberpunk etiketom.

U razvoju su čak tri nova naslova, jedan je sam Cyberpunk 2077, a tu se govori i o multiplejer modu igranja, koji najverovatnije neće biti vezan za ovaj naslov, već će biti samostalna igra, ali to tek ostaje da se vidi.

Sledeća AAA igra će takođe biti u tom stilu i obilovaće inovacijama, i to će najverovatnije biti nastavak CP2077. Jedan od čelnika kompanije je izjavio kako veliki broj ljudi već radi na toj novoj igri, što znači da se od ove franšize dosta očekuje.

Sve ovo zvuči fantastično, ali prvo da zaronimo u svet Cyberpunka 2077.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top