PC

Creative Assembly (Total War, Alien Isolation), radi na hero pucačini

Da Creative Assembly radi na pucačini iz prvog lica se govori već duži period, a iz studija su to i zvanično potvrdili početkom ove godine.

Nažalost, sa tom potvrdom nije došlo preterano mnogo detalja o misterioznom projektu osim da se radi o pucačini iz prvog lica.

Dodatni detalji o ovom projektu dolaze zahvaljujući listingu za posao u kojem Creative Assembly traže developere koji bi podržali rad na igri. Na sajtu Jobvite je postavljen oglas u kojem se traži vodeći dizajner heroja, što znači da će ovaj FPS biti hero pucalčina, nalik na Overwatch i Team Fortress 2.

Opis radnih obaveza dizajnera se odnosi na kreiranje uzbudljivih karaktera koji će imati raznovrsne i inovativne sposobnosti. U opisu je navedeno i postojanje mikrotransakcija, kroz koje će igrači dolaziti do specijalnih skinova.

Poznato je još i da će igra biti izrađena u Unreal 4 endžinu i da će imati Game as a Service model, ali nigde u oglasu nije spomenuto da li se radi o čistom multiplejer naslovu ili nekoj kooperativnoj pucačini.

Sve ovo zvuči dosta zanimljivo, mada nas mikrotransakcije malo plaše. U svakom slučaju, jedva čekamo da vidimo šta za nas spremaju kreatori Alien Isolation i Total War serijala.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top