PC

Epic Games će pokrivati povraćaj novca za igre koje postanu ekskluziva na EGS platformi

Već od samog puštanja u rad Epic Games Store, istoimena kompanija je započela i ne tako popularnu praksu otimanja igara sa drugih platformi, zarad kreiranja ekskluzivnosti istih i privlačenja igrača.

To i nije dalo preterano pozitivne rezultate, jer su mnogi fanovi ostali besni i razočarani jer igra koju su dugo očekivali na nekoj platformi neće biti dostupna tu.

Situacija je postala još gora kada je nedavno Epic Shenmue 3 načinio EGS ekskluzivom, što je odmah išlo na štetu igrača koji su igru podržali na Kickstarteru sa nadom da će je dobiti na Steamu.

Oštećeni igrači su zatražili povraćaj novca jer YsNet neće održati obećanje koje su dali tokom svoje kampanje, ali sve do sada nije bilo reči o tome. Kompanija Epic Games je sada objavila da će pokriti troškove povraćaja novca, tako da Ys Net neće biti oštećen ovom ekskluzivnošću.

Epic Games je ovom prilikom izjavio i da se ovakva situacija neće opet ponoviti, ali nešto nam se čini da smo ove reči već čuli.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top