PC

Kratke priče nam otkrivaju gde će se odvijati radnja u Dragon Age 4

Da Bioware vredno radi na novoj igri u Dragon Age igri poznato je već odavno, samo što napredak u produkciji dosta koči katastrofalno stanje igre Anthem.

Izgleda da će nam sada biti konačno otkriveni detalji, odnosno potvrđeni, pošto je lokacija za novi Dragon Age tizovana još u Inquisition.

U prethodnoj igri u serijalu, smo imali prilike da u završnim scenama vidimo kako se nož na mapi zabada u lokaciju zvanu Tevinter Imperium. Ova lokacija je sada i glavno mesto odvijanja radnje u nadolazećoj kolekciji kratkih priča, otkriveno je na Twitteru.

Antologija kratkih priča nosi naziv Dragon Age: Tevinter Nights i ona je rezultat rada ljudi iz studija Bioware koji su radili na prethodnim igrama.

Kreatori ovih priča ne govore o bilo kakvoj povezanosti sa dugo očekivanom igrom, ali je velika verovatnoća da će one poslužiti kao uvod u Dragon Age 4.

Nadamo se skorijoj zvaničnoj potvrdi, a do tada možete pogledati naš video u kojem govorimo o već odloženom Dragon Age 4, koja se takođe trebala odvijati na Tevinter lokaciji, samo je fokus bio na singlplejeru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top