PC

Malo je falilo da Kijanu igra u Death Stranding, ali je Kodžima želeo Mads Mikelsena

Sredinom prošlog meseca internet je eksplodirao (bukvalno, ne u žuta štampa smislu) kada je E3 trejler za Cyberpunk 2077 otkrio da će jednog od glavnih likova igrati legendarni i svima omiljleni glumac Kijanu Rivs.

Među brojnim mimovima koji su se tada pojavili, bio je i onaj gde Kodžima kaže da ima Mads Miklsena i Normana Ridusa, ali CD Projekt kaže “pridrži mi pivo” i dovede Kijanu Rivsa.

Na San Diego Comic-Conu je ovih dana bio i legendarni Kodžima, koji je držao jedan zanimljiv govor i odgovarao na pitanja. Upravo ovde smo saznali da je zapravo veoma malo falilo da Kijanu igra i u Death Stranding, i to ulogu glavnog negativca, na preporuku glumca Nikolasa Vindinga, koji u Death Stranding igra Heartmana, karaktera koji će umirati na svakih 21 minut u svetu igre.

Međutim, Kodžima lično je želeo nikog drugog do Mikelsena, koji je njegov blizak prijatelj i kome se lično veoma divi, i moramo reći da, ma koliko volimo Rivsa, i Mikelsen je vrhunski glumac i nekako mu ova uloga neverovatno leži, barem na osnovu onoga što smo videli u dosadašnjim trejlerima.

Šta vi mislite, da li je napravio dobar izbor?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top