PlayStation 4

Nova igra u Yakuza serijalu će biti otkrivena krajem avgusta

Dok još uvek očekujemo da se sve dosadašnje Yakuza igre pojave na PC-u, SEGA već uveliko radi na najnovijem delu u čuvenom serijalu.

O novoj igri se ne zna gotovo ništa, osim toga da je u pitanju igra u glavnom serijalu i ne radi se o nekom spin-off naslovu.

Potvrda da nova Yakuza igra postoji nam je došla iz kompanije SEGA i studija Ryu Ga Gotoku, koji su na svojim Twitter profilima otkrili da će najnoviji naslov biti predstavljen 29. avgusta.

Iako bi nas više obradovalo da je sve sada otkriveno, dobro je znati da se radi na novoj Yakuza igri koja će izaći za Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top