Filmovi-Serije

Novi Mortal Kombat film će imati Fatality poteze

Ono što je čitav Mortal Kombat serijal načinilo popularnim jeste visoka doza brutalnosti koja dopire kroz ekrane i koja kulminira fatality potezima.

Fatality potezi su naravno prisutni i u najnovijoj Mortal Kombat igri, a oni će i po prvi put biti prikazani na bioskopskom platnu.

Najava novog Mortal Kombat filma nije donela preterano mnogo detalja o radnji i onome šta fanovi ove tabačine mogu da očekuju, ali je scenarista, Greg Ruso, sada otkrio da će fatalitiji biti sastavni deo filma.

Nije otkriveno koji fataliti potezi će biti prikazani na biskopskom platnu, ali je poznato da će film imati R rejting, što obećava brutalnost na visokom nivou i približnu onoj u igrama.

Mortal Kombat film u bioskope stiže početkom 2021. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top