Mobile

Originalna DOOM trilogija bez najave stigla na Switch i mobilne telefone!

Stariji fanovi pucačina među vama znaju koliko je DOOM legendarni naslov. Pogotovo DOOM 1 i 2, koji su se pojavili 1993. i ’94 godine, i praktično redefinisali šta znači pucačina i akcija iz prvog lica.

Zajedno sa trojkom koja je izašla 2004. godine, ove sjajne pucačine sada stižu na svee trenutno aktuelne platforme, odnosno na PS4, Xbox One, ali i na Nintendo Switch i mobilne telefone, kako Android, tako i iOS.

Ovo je na prvi pogled sjajna vest, pogotovo što su igre već dostupne, ali nažalost, ne može bez problema i kontroverzi.

Naime, iako su u pitanju singlplejer igre, na Nintendo Switch ih ne možete igrati ukoliko ne napravite Bethesda nalog, i još gore – igre zahtevaju onlajn konekciju da biste se ulogovali kada pokrenete igru, što je iskreno apsurdno, jer ne samo da je u pitanju singlplejer pucačina iz 90-ih, nego je još na prenosivoj konzoli koja prosto ne može uvek da ima internet konekciju.

Svakako lepa vest što su igre stigle na sve ove platforme, ali nadamo se da će ova potreba za ulogovanjem biti uklonjena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top