PC

Otkriven novi mod igranja za CoD: Modern Warfare, puni prikaz gejmpleja zakazan za 1. avgust

Kako se približavamo jesenjem periodu, tako je i dolazak najnovije igre u Call of Duty serijalu sve bliži.

Postoji dosta razloga za radovanje zbog nove igre u serijalu, jer ona neće imati Battle Royale, ali će doneti bogatu priču sa fantastičnim likovima i novu generaciju multiplejera.

Kada je nadmetanje za više igrača u pitanju, Infinity Ward je još na premijeri govorio o tome da će se multiplejer modovi fokusirati na manje borbe da svega par igrača.

Tako nam je sada otkriven mod igranja zvani Gunfight. On nosi format 2v2 i smešten je na dosta malom prostoru, što znači da igrače očekuju izuzetno dinamične i brze partije.

Kako sve to izgleda možete pogledati na ovom linku, a iz Infinity Warda su poručili da je to samo delić onoga što igrače čeka na jesen. Studio je za 1. avgust zakazao premijeru gejmpleja i svih modova igranja koje možemo da očekujemo, što jedva čekamo da vidimo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top