PlayStation 4

Playstation 4 premašio brojku od 100 miliona prodatih primeraka

Od svog pojavljivanja krajem 2013. godine, Playstation 4 konzola je prikupila gomilu fanova zahvaljujući novog generaciji hardvera i novim fantastičnim ekskluzivama, koje i dalje pristižu.

Sve je to rezultovalo fantastičnom prodajom i gomilanjem prodatih primeraka, čija je cifra sada dostigla famoznih 100 miliona, što je stvarno značajan uspeh za Sony i Playstation brend.

Brojka od 100 miliona nije dovoljna da se PS4 popne na tron najprodavanije konzole svih vremena, ali ona sada nosi titulu konzole koja je najbrže stigla do te cifre – za 5 godina i 7 meseci.

Playstation 4 će vrlo verovatno nastaviti sa fantastičnim uspehom i prodajom i u narednom periodu, ali Soni se već okrenuo ka razvoju naredne generacije, o čemu sve detalje možete pronaći u našem videu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top