Vesti

Počinje beta za kartičnu igru Phageborn Online

Hrvatski studio Games Revolted objavio je prvi gejmplej trejler za njihovu kartičnu igru Phageborn Online.

Uz objavu gejmpleja, Games Revolted je otvorio i prijave za seriju zatvorenih tehničkih beta (closed technical beta), a prva od njih počinje već ovog vikenda, tačnije 27. i 28. jula, na Steamu.

Phageborn će ući u Early Access fazu kasnije ovog leta, i biće premijum igra, odnosno kupiće se jednom i to je to, a mikrotransakcije će biti isključivo kozmetičke prirode.

Borite se za moć i dominaciju u svijetu mračne fantastike Phageborna s frakcijom i Avatarima po vašem izboru, sami ili s prijateljem u opciji dva na dva!

Dominik Marić, izvršni direktor Games Revolteda, je ovom prilikom izjavio sledeće:

”Nakon gotovo četiri godine aktivnog razvoja i nakon što smo s javnošću delili samo ono s čim smo bili zadovoljni, spremni smo baciti se u akciju! Tržište je krcato i konkurencija je velika, no smatramo kako potencijal žanra kartičnih igara nije do kraja ispunjen. Naš plan je to promijeniti i upravo zato smo se odlučili za baš taj žanr.”

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top