PlayStation 4

Prikazano još slika iz Death Stranding

Sada kada je otkriven datum izlaska za Death Stranding mnogi fanovi lakše dišu jer konačno znaju kada im dolazi najnovije ostvarenje čuvenog Hidea Kodžime.

To naravno ne znači da još detalja iz igre nije dobrodošlo. Oni nam dolaze kroz slike iz igre koje je Kodžima podelio sa fanovima i koji su fokusirani na samog protagonistu i okruženja.,

Što se tiče okoline, ona će se dosta razlikovati jer ćemo negde imati zelene i travnate oblasti, a negde će biti izuzetno stenovito. Boje u igri nam se jako dopadaju i na samim slikama se stiče osećaj da su okruženja “živa” iako u okolini nema živog bića, sem protagoniste. To sve dodatno upotpunjuje izostanak HUD elemenata, koji ne guše prikaz na ekranu.

Što se tiče Sema, glavnog protagoniste, slike iz igre prikazuju da će on tokom svojih putovanja moći da odmara, i čak i da odrema malo.

Jedva čekamo da saznamo još koji detalj o Death Stranding pre nego što se pojavi za PS4 uređaje 8. novembra. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top