PC

Procurelo ime novog Need For Speed?

Krajem maja, tim u EA zadužen za čuveni Need For Speed serijal je potvrdio da ćemo ove godine konačno dobiti novu NFS igru, ali osim toga nije bilo više drugih detalja.

Verovatno će to biti blickrig marketing kampanja, jer je evo već uveliko druga polovina godine, a još nikakvih detalja o novoj igri.

Međutim, izgleda da je jedna austrijska prodavnica greškom izbacila informacije o igri pre vremena, odnosno njeno ime i izgled omota.

Igra će se izgleda zvati Need For Speed Heat, ako je ovaj “leak” tačan, mada su se neki korisnici već javili i rekli da su izgleda austrijanci nešto pobrkali.

Bilo kako bilo, sigurno znamo da novi Need For Speed stiže ove godine, tako da očekujemo neke novosti makar do kraja ovog leta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top