PC

Razvoj Battle Royale igre za 1000 igrača obustavljen zbog nedostatka sredstava

Da se Battle Royale manija polako stišava govori dosta pokazatelja, a kao posledica toga vidimo i gašenje projekata koji su trebali biti u tom duhu.

Sada je ugašen i razvoj na izuzetno ambicioznom projektu koji je kao cilj imao kreiranje Battle Royale okršaja za 1000 igrača po meču. Radi se o igri Maverics: Proving Grounds koja je nakon premijerne objave privukla dosta pažnje igrača, ali to nije dugo trajalo.

Do obustavljanja razvoja igre je došlo zbog nedostatka novčanih sredstava potrebnih kako bi se vizija sprovela do kraja. Nedostatak novca je direktna posledica manjka interesovanja investitora za Battle Royale žanr.

Vest svakako dolazi kao iznenađenje iz studija Automation Games, jer je svega par dana pre ove objave održano prvo alfa testiranje koje je naglašavalo da razvoj fino napreduje.

Proving Grounds je sa sobom nosio veliku mapu sa dosta varijacija u okruženjima i gejmpleju, ali to nažalost nećemo uspeti da zaigramo zahvaljujući nedostatku sredstava.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top