PC

Stiže nam Kingdom Come: Deliverance 2!

Češki studio Warhorse Studios nam je prošle godine doneo jedan od najboljih open-world RPG naslova u proteklom periodu, ali pre svega – potpuno istorijski RPG koji je zapravo veoma zabava.

Govorimo naravno o Kingdom Come: Deliverance, istorijskoj RPG igri koja nas vodi u pozni srednji vek današnje Češke. I pored dosta bagova i određenih problema u sistemu, generalni utisak je da je igra sjajna, tako da nas raduju vesti koje danas prenosimo.

Naime, Daniel Vavra, jedan od suosnoivača studija, je na svom Tviter profilu podelio naizgled potpuno običnu sliku, koju možete videti ispod. Međutim, vrlo brzo upada u oči ono što piše na tabli desno – KCD2 – 1506.

Što zanči samo jedno, Kingdom Come Deliverance 2 je uveliko u izradi i najverovatnije će biti smešten u 1506. godinu, 103 godine nakon događaja u prvoj igri, u vreme kada je Bohemijom vladao Vladislav II Jagelonac Mlađi.

Osim ovoga zapravo još uvek nemamo nikakve druge detalje (igra čak nije ni zvanično najavljena), ali verujemo da će se pojaviti negde u toku naredne godine, možda čak i kao naslov za nove generacije konzola.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top