PC

Svi igrači u Cyberpunk 2077 će imati isti sadržaj na raspolaganju

Da je Cyberpunk 2077 ogromna igra shvatili smo još pre nego što je CD Projekt Red rešio da pruži konkretne detalje.

Veliki grad i prostor za istraživanje igračima nosi veliki broj načina na koje mogu rešavati misije i napredovati kroz bogatu priču i dobijati specijalne nagrade.

CD Projekt Red se nedavno dotakao i teme vezane za sadržaj u vidu bonusa za igrače koji kupuju specijalna izdanja igre. Otkriveno je da će svaki igrač imati isti sadržaj na raspolaganju, bilo da je prednaruči ili da je kupi nakon izlaska.

Svako će moći da iskusi isto i bez ikakvih problema ili dodatnog novca, samo što će se to iskustvo razlikovati po vremenu otkrića, ali to je jedna od velikih draži ove igre.

Ova kompanija je jedan od retkih izdavača koji ne nudi igračima za više novca specijalni sadržaj koji je dostupan samo u nekom deluks izdanju

Naravno, onaj ko se odluči da kupi kolekcionarsko izdanje će dobiti veliki broj stvarčica izvan igre, poput što je i više nego zadovoljavajuće. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top