PC

U Cyberpunk 2077 ne možete napadati decu i karaktere koji su deo priče

U dosadašnjim trejlerima i gejmplej klipovima koje smo viđali za Cyberpunk 2077 videli smo da se radi o igri koja ume da postanje izuzetno brutalna na momente, te su se mnogi zapitali da li postoji neka granica.

Jedan od fanova je na Redditu postavio pitanje ljudima iz kompanije CD Projekt Red da li će moći da napada “obične” ljude i da li postoji neko ko je bezbedan ludila na ulicama Noćnog grada.

Odgovor je otkrio da nije moguće napadati decu, kao ni karaktere koji su sastavni deo priče ili neke misije, ali i da moći da pokazuju agresivnost prema svima u vidu odgovora u dijalogu.

Odlična odluka developera, koja neće znatno uticati na gejmplej, a ujedno će nas spasiti frustracije koju doživljavamo u drugim igrama kada slučajno ubijemo nekog saputnika.

Svet u Cyberpunk 2077 će svakako biti uzbudljivo mesto, a najbitnije detalje o njemu možete saznati u klipu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top