PC

Valve radi na novoj Half-Life igri?

Valve je već nekoliko puta naglasio da trećeg dela u kultnom Half-Life serijalu neće biti, a i poslednja nada fanova je ugašena pre dve godine, kada je glavni pisac iza igre otkrio priču koja bi činila radnju u trećeg dela.

Međutim, to ne znači da će Valve tek tako dići ruke od najvrednije franšize koju imaju u vlasništvu. O tome govore i nove glasine koje upućuju da ova kompanija radi na nekom novom projektu sa Half-Life etiketom.

Jedan jutjub kanal koji vodi osoba bliska kompaniji Valve je u jednom od videa govorila o misterioznom projektu sa kodnim nazivom Citadel.

Video koji možete pogledati ispod govori o tome da se prvobitno mislilo da je Citadel projekat, koji je pronađen kao deo skrivenog Dota 2 apdejta Source 2 endžina, deo Half-Life VR naslova o kojem se već dugo govori.

Nova Half-Life igra? Yes please!

Međutim, fanovi su otkrili da je Citadel naziv nekog skroz drugog projekta i nema nikakve veze sa VR naslovom, o čemu govori gomila dodatih fajlova.

Citadel ima blisku povezanost sa Half-Life serijalom, pošto je to ogromni neboder sa kojim smo imali prilike da se susretnemo u Half-Life 2,  a uskoro ćemo izgleda imati prilike da se bolje upoznamo.

Pronađene informacije o Citadel projektu ne otkrivaju mnogo konkretnih detalja, pa tako ne znamo o kakvoj se vrsti igre radi, ali je poznato da će ona imati šunjanje i naprednu veštačku inteligenciju.

Nadamo se da će Valve uskoro otkriti šta to sprema u Half-Life univerzumu, jer se stvarno dosta čeka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top