PC

Apex Legends od sledeće nedelje možete igrati i solo

Od premijernog pojavljivanja, Apex Legends sa sobom nosi jedan jedini mod igranja u kojem su svi primorani da imaju još dva saborca.

Ako ste imali ekipu za pikanje nove Battle Royale igre, onda odlično, ali bez ortaka ste osuđeni na igranje sa nasumičnim strancima i vaša sudbina je donekle u njihovim rukama.

Respawn Entertainment se konačno rešio da igračima donese nešto bogatiju ponudu po pitanju modova igranja, a za početak je to samo eksperimentalno.

Mod igranja u kojem možete igrati solo nosi naziv The Iron Crown, i trajaće oko 2 nedelje kako bi se videlo da li solo mod igranja funkcioniše u Kings Kanyon ili je bolje terati po starom.

Mod počinje 13. avgusta i trajaće sve do kraja meseca, i jedva čekamo da ga zaigramo i isprobamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top