PC

Bandai Namco predstavio One Punch Man igru

Bandai Namco takođe prisustvuje na ovogodišnjem Gamescomu, gde je sada imao prilike da nam predstavi nešto novo iz sveta anime igara.

Radi se o zvaničnoj One Punch Man igri, čiji je puni naziv – One Punch Man: A Hero Nobody Knows. Ovo nije prva igra u kojoj se Saitama pojavljuje, pošto smo ga već videli u Jump Force, ali ovo je prva zvanična igra posvećena samo njemu.

Na igri radi isti studio koji nam je doneo pomenuti Jump Force, J-Stars Victory Vs, pa tako već većina može da zaključi da se radi o tabačini.

Ovde će se u 3D areni sukobiti Saitama sa ostalim junacima koje smo viđali u prethodne dve sezone anime serije. O tome da li Saitama sve rešava jednim udarcem nema detalja, ali znamo da će postojati 3v3 okršaji.

Ono što nam se najviše dopada je to što razvojni tim nije pošao za nekom grafikom koja na kraju nema logike, već su očivali stil iz serije, pa je prikaz izuzetno blizka gledanju animea.

A Hero Nobody Knows izlazi za PC, PS4 i Xbox One, ali tačan datum nije poznat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top