PC

Battlefield V ipak ne dobija 5v5 mod igranja

Battlefield V je od samog početka doneo uglavnom modove igranja za veliki broj igrača, ali maksimalna cifra od 64 nije probijena.

DICE je najavio kako za igrače sprema manje modove igranja i da će igrači moći da igraju brze partije manjeg formata i na manjoj teritoriji.

Ovo je sa oduševljenjem prihvatilo dosta igrača, pre svega zbog dolaska brzih i kompetitivnih partija, ali i zbog kraćeg vremena čekanja.

Nažalost, to se neće desiti, jer je razvojni tim odustao od ideje da implementira 5v5 mod igranja kome su se mnogi radovali, ali su naglasili da ne odustaju od fokusa da kreiraju što bolje moguće kompetitivno iskustvo.

Zajedno sa ovom tužnom objavom su najavljeni i češći apdejtovi za igru, a uskoro stižu promene u rankovima, gde će moći da levelujete čak do Rank 500, dok je ranije bilo moguće svega 50.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top