PC

Coteries of New York je još jedna Vampire: The Masquerade igra na vidiku

Fanovi vampira, i pre svega kultnog RPG naslova Vampire: The Masquerade – Bloodlines, koji nam je pre 15 godina podario ugašeni studio Troika Games, nisu mogli sakriti svoje enormno oduševljenje kada nam je u martu ove godine najavljen nastavak ove kultne igre.

Ali, to nije jedina igra u Vampire: The Masquerade na kojoj se trenutno radi i sa podjednakom pažnjom treba pratiti i igru koju vidite u naslovu, Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

Igra prati borbu između dve porodice, Camarilla and Anarchs, u “Veliikoj jabuci”, i u pitanju je siinglplejer narativno iskustvo, sa velikim akcentom na narativu, a na igri radi studio Draw Distance.

Kako kažu, žele da donesu mračnu, emotivnu i atmosferičnu priču, koja će igrača satviti pred brojnim teškim i moralno sivim izborima, koji će uticati na razvoj priče.

Više detalja možete pročitati u najnovijoj objavi na Steam stranici igre.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top