PC

Death Stranding gejmplej demo nam pokazuje… mokrenje i uspavljivanje bebe?

Stigao je Gamescom, i donosi nam i gejmplej trejler za dugo očekivani Death Stranding, a u Kelnu se nalazi i sam Kodžima.

Ipak, kada pogledate ispod ovaj šestominutni trejler, videćete da tu i nema puno toga što bi se moglo nazvati gejmplejom, ber ne u onom smislu koji očekujemo.

Naš glavni karakter (koga igra Ridus) se budi iz sna i kreće da piški, što deluje kao element gejmpleja koji je zapravo neki faktor u igri, jer postoji i čitav korisnički interfejs oko rađenja ove fiziološke potrebe.

Nakon toga, Ridus radi ono što je radio i u svim ostalim trejlerima – malo se šetka, malo trčkara i malo se pentra, i zatim opet prelazimo na međuscene, da bi na kraju i smirivali našu bebu. Dakle, opet ne baš previše akcije i pravog “gejmpleja”, ali dobro, moguće je da Kodžima želi ovo da drži u tajnosti što je moguće duže.

Pored ovog, tu je i trejler koji nam predstavlja novog karaktera, “Mamu”, koju igra Margaret Kali, a koji možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top