PC

For Honor je besplatan za preuzimanje na uPlay prodavnici do 29. avgusta

Brawler kompanije Ubisoft, For Honor, koji nas je odveo u srednji vek je već dosta puta bio besplatan na različitim platformama kao pokušaj da se igra što više proširi.

Tako je ovaj naslov već bio nebrojeno puta deo promocija u vidu besplatnih vikenda igranja, nedavno je podeljen na Epic Games platformi, a sada je takođe besplatan i na uPlay-u.

Ovo ne važi samo za određeni period, već svako ko For Honor stavi u svoju biblioteku, on zauvek ostaje u vlasništvu igrača. Promocija traje sve do 29. avgusta, ali vam je najbolje da požurite.

Ovo su odlične vesti za sve igrače koji su do sada propustili šansu da ugrabe ovu igru, i preporučujemo da to sada i učinite, pošto Ubisoft i dalje aktivno održava igru dodavanjem sezonskog sadržaja sa kojim dolaze nove mape, borci i gomila toga.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top