Ostalo

I Cyberpunk 2077 dobija kartičnu igru – Afterlife: The Card Game

Ako ste mislili da popularnost kartičnih igara jenjava, prevarili ste se.

Preko vikenda nam je najavljeno da će i najiščekivanija igra decenije, Cyberpunk 2077, dobiti svoju kartičnu igru negde u narednoj godini.

Ali ne, to neće biti digitalna kartična igra kao što je Gwent, već dobra starta fizička igra, koju će CD Projekt raditi u saradnji sa kućom CMON, poznatim izdavačem društvenih igara.

Za sada ne znamo nikakve detalje o igri, osim da ćemo se naći u ulozi Fixera, čiji je posao da regrutuju sajberpankere, opreme ih i pošalju na misije. Svaka uspešna misija podiže naš ulični kredit, a naši članovi koji prežive misije, postaju veterani, koji pomažu i obučavaju nove regrute.

Više detalja će verovatno biti otkriveno kasnije ove godine, a sama igra stiže 2020. godine, ali ne znamo da li pre ili posle Cybperpunk 2077, čiji je datum izlaska 17. april.

Inače, CD Projekt RED je potvrdio da u samoj CP77 igri neće biti kartične digitalne igre, poput Gwenta u The Witcher 3, ali da druge mini igre nisu isključene kao opcija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top