PC

Kerbal Space Program 2 neće biti Epic Store ekskluziva i nema mikrotransakcije

Na Gamescomu je najavljeno dosta igara, a jedan deo igrača se uz oduševljenje i brinuo o ekskluzivnosti zbog koje neće moći da zaigraju igru koja im se dopada na platformi koja im se najviše dopada.

Ta briga je postojala i za Kerbal Space Program 2, koji je nedavno najavljen, ali su developeri ubrzo otklonili svaku sumnju  o ekskluzivnosti.

Na Twitter profilu igre je objavljeno da Kerbal Space Program 2 neće biti ekskluzivno dostupan putem Epic Games Store, već će izaći na Steamu i konzolama.

Uz to, stiglo je i obaveštenje da dvojka neće imati nikakve mikrotransakcije, kao ni loot kutije, što znači da ćemo u ludim eksperimentima i istraživanju svemira uživati samo po jednoj ceni.

Kerbal Space Program 2 izlazi naredne godine za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top