PC

Krenula je beta za Anomaly, odlični S.T.A.L.K.E.R mod

U gejming svetu postoji uverenje da niko ne može da napravi tako sumorni i depresivni postapokalitični svet kao što to mogu devloperi igara iz istočne Evrope, i igre poput Stalkera i Metro 2033 su apsolutni dokaz za to.

I dok željno čekamo na novosti o Stalker 2, a istovremeno i znamo da se već radi na novoj Metro igri, svakako nas raduju i ovakve vesti kao što je ova o Anomaly modu za originalni S.T.A.L.K.E.R, čija je beta upravo počela.

Anomaly zaista deluje kao “kompletno” izdanje igre, jer donosi brojne nove glavne i sporedne misije, sistem samo-popravke, sistem maskiranja, nove krafting sisteme (kuvanje, spravljanje lekova), gomilu ispravki bagova i “QoL” promena.

Za više detalja pogledajte video dole, i naravno, posetite zvaničnu stranicu moda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top