PC

Najavljen The King of Fighters 15

Šampionat koji na jednom mestu okuplja ogroman broj turnira u virtuelnim borilačkim igrama, svima poznat kao EVO, je održan i ove godine, a pored fantastičnih nadmetanja smo imali prilike i da vidimo najave novih igara.

Jedna od novih igara na koje se stvarno dosta čekalo je The King of Fighters 15, pošto je developer SNK ćutao još od pojavljivanja 14 dela u serijalu.

Ni sada nismo dobili preterano mnogo detalja, jer je za The King of Fighters 15 samo navedeno da igra postoji i da je trenutno u razvoju. Nema slika, gejmpleja a ni reči od samih developera, pa tako ne znamo šta sve možemo očekivati, ali smo svakako optimistični.

Ovo je vrlo verovatno čin kojim se prekida dugotrajna tišina, a prava stvar i više detalja možemo definitivno očekivati 2020. godine.

Prethodni deo se pokazao dosta dobro i dobio je dosta pohvala na račun očuvanog gejmpleja u 2D stilu sa timskim bitkama, pa tako jedva čekamo da se pojavi i novi deo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top