PC

Novi Need for Speed će uskoro biti otkriven

U prethodnim nedeljama smo se sreli sa dosta glasina koje govore o novoj Need for Speed igri. Neke su govorile o njenom potencijalnom nazivu i drugim detaljima, ali ona najzanimljivija se ticala datuma izlaska.

Iako je rečeno da će novi Need for Speed izaći ove godine,  zvanične najave nije bilo ni na vidiku, barem ne do sada.

Na sajtu kompanije Electronic Artsa se pojavio logo serijala, zajedno sa tajmerom koji polako odbrojava sate do trenutka kada će nova igra biti otkrivena.

U trenutku pisanja ovog teksta, tajmer pokazuje da je ostalo još 23 sata i 40 minuta, što znači da će novi NFS biti otkriven već sutra, 14. avgusta, u 15 časova po našem vremenu.

Nadamo se da će nova igra biti dosta bolja od prethodnih i da će biti sa manje mikrotransakcija i bez loot kutija.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top