Vesti

Otkrio detalje za Borderlands 3 pa mu 2K Games poslao privatne istražitelja na vrata

Iznošenje tajnih informacija u javnost je postalo izuzetno učestalo u poslednje vreme. Neko to koristi kao vid marketinške kampanje i kako bi podigao hajp oko svoje nove igre, a nekim izdavačima to dosta smeta.

Na ovoj drugoj strani se nalazi i 2K Games koji je strogo protiv iznošenja tajnih informacija u javnost i pokazao je da ume da napravi problem onima koji to čine.

To se saznalo na koži strimera poznatog svima kao SupMatto, koji je pre nekoliko meseci izneo ekskluzivne detalje za Borderlands 3, koji dolazi ovog septembra.

Činilo mu se da ništa strašno nije učinio povodom toga, pošto je do tih detalja došao tuđom greškom zbog koje su ti detalji postali dostupni mnogim drugim fanovima. Ubrzo je stigla i reakcija 2K Gamesa, prvo u obliku čak 7 pritužbi za povredu autorskih prava na jutjub kanal ovog strimera, što je izazvalo uklanjanje njegovog kanala, ali je on ubrzo vraćen.

Discord kanal strimera je takođe ugašen, a nešto kasnije su na posed SupMattoa nezakonito stupili i privatni istražitelji unajmljeni od strane 2K Gamesa, oni su strimeru postavljali razna pitanja i ispitivali ga u vezi njegovog jutjub kanala i strima u kojem su otkriveni detalji za Borderlands 3.

Sve ovo je otkriveno u video koji je nakon pauze izdao SupMatto, koji je usput naveo da će zbog svih ovih događaja napraviti pauzu kako bi video da li želi da se ponovo vrati platformi i strimovanju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top