PC

Planetside Arena ulazi u Early Access narednog meseca

Najnovija igra smeštena u popularnom Planetside univerzumu je već od ranije poznata publici, tako što se trebala pojaviti početkom ove godine, a onda je odložena za leto.

Developeri iz studija Daybreak Games su u proteklim mesecima pripremali Planetside Arenu za dolazak na Steam Early Access, i sada će se ovaj naslov konačno pojaviti 19. septembra.

Planetside Arena sa sobom donosi Battle Royale bitke za do 300 igrača, sa po 12 njih smeštenih u jedinice i timove od po tri igrača.

Gejmplej i vizuelni stil igre vuče korene iz ranijih Planetside igara, a vidi se i da su ostali Battle Royale naslovi imali velikog uticaja u nastanku Arene.

Videćemo kako će se ovaj naslov probiti u trenutku kada popularnost BR žanra opada, ali je svakako reč o zanimljivom naslovu sa bitkama velikih razmera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top