Vesti

Poznati strimer Ninja donosi knjigu o gejmingu i strimovanju

Zajedno sa rastom popularnosti Battle Royale naslova Fortnite: BR, i jedan strimer je gotovo preko noći postao prava zvezda na Twitchu.

On je stekao titulu kao zaštitno lice Fortnajta, učestvovao je i vodio mnoge turnire, gostovao u raznim emisijama, a sada u pauzama između strimovanja piše knjigu.

Knjiga će se pojaviti 20. avgusta i predstavlja ultimativni gejming vodič u kojem najpopularniji strimer na svetu govori o vežbanju, razvijanju strategije, strimovanju.

Ono što je najbitnije je da će oni koji to žele moći da primene na bilo koju igru i da dolazak nekog novog naslova ne predstavlja kretanje sa nulte tačke.

Ovaj vodič nosi i dosta ilustracija koje će pomoći čitaocima da lakše shvate situacije i prime savet koji im se pruža.

Knjiga nam već sada deluje dosta zanimljivo i jedva čekamo da vidimo šta u celosti nudi, a između ostalih vesti vezanih za Ninju, on je sada napustio Twitch kako bi ekskluzivno strimovao na Majkrosoftovoj platformi Mixer.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top