PC

Solo mod igranja stigao u Apex Legends zajedno sa skupim skinovima

Ranije najavljen dolazak solo moda igranja u Apex Legends se sada i ostvario kroz početak The Iron Crown događaja.

Iron Crown je jedan od prvih tematskih događaja koji su stigli u ovaj Battle Royale naslov i sa sobom donosi temu srednjeg veka, što se može zaključiti po skinovima koji su pun oklop i dosta koštaju.

Događaj traje sve do 27. avgusta i do tada će ujedno i solo mod biti dostupan, koji i nije toliko loš, pogotovu zato što igrate sami i ne strepite od toga da će vas nepoznati igrači sabotirati.

Ovaj mod je sa početkom događaja malo u senci zbog dosta velike cene predmeta i nove, privremene valute, gde neki koštaju više od 35 dolara u vrednosti te valute, a neki predmeti su ekskluzivno dostupni ako kupite sve, što svakako nije mala para.

Videćemo kako će se razvijati situacija povodom mikrotransakcija, ali svakako je cena kupovine prevelika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top