Nintendo Switch

Stigao je prvi gejmplej za Battle for Bikini Bottom rimejk

THQ Nordic se, osim izrade novih igara u svojim mnogobrojnim studijima, ujedno bavi i kreiranjem rimejka za zaboravljene hitove koje ima u vlasništvu.

O tome smo saznali na E3 2019, gde je najavljen rimejk igre SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, a sada smo na Gamescomu dobili i prvi prikaz gejmpleja.

Ono što se odmah može videti je da igra fantastično izgleda i da donosi dosta poboljšanja u odnosu na omiljeni original, ali su duh i humor i dalje tu.

Gejmplej video nam prikazuje jedan nivo iz igre u kojem ima dosta robota, ali i vrištanja Sunđer Boba. Ceo snimak je praćen naracijom jednog od developera koji govori o nastanku rimejka i nekim od elemenata koji su novi u igri, tako da ćete dobiti dosta informacija ako znate nemački jezik.

Datum izlaska još uvek nije poznat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top