PC

Stiže nastavak “pametni telefon” horora DreadOut

Ukoliko pratite scenu horor igara, možda se sećate naslova DreadOut iz 2014. godine.

U pitanju je indonežanski horor koji je istraživao tada još uvek svežu tematiku pametnih telefona i njihove upotrebe u nekim standardnim tropama video igara. Konkretno, ova igra koristi pametni telefon kao “prozor” u svet duhova i utvara, kao što smo ranije imali momente gde nas fotografije, filmovi, televizor i druge savremene umetnosti uvlače u svet paranormalnog.

Igra je bila osrednjeg kvaliteta, ali ipak veoma inovativna i zabavna, sa originalnom temom, pa je pokupila pozitivne reakcije publike i bila jedna od onih igara koju su posebno voleli jutjuberi, u eri “let’s play” Jutjuba, gde je vrištanje uz horor igre bio zicer za prikupljanje publike.

DreadOut dva manje-više obećava isto to, samo poboljšano. Elemente indonežanskih natprirodnih fenomena, duhova i utvora bacite u istraživački miks horor avanture iz trećeg lica, sa sve velikim gradom i školom za istraživanje, u veoma jezivom okruženju, i to bi otprilike bilo to. Naravno, tu je i glavni element igre, a to je lovljenje duhova uz pomoć ekrana mobilnog telefona.

Igra je tek danas najavljena, tako da trenutno više informacija nemamo, pa čak ni sam datum izlaska, jer developeri izgleda nisu sigurni ni u deceniju, jer na Steamu za godinu stoji 20XX.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top