PC

Tamagoči se hrani eliminacijama u Call of Duty: Modern Warfare

Nakon više od dve decenije od pojavljivanja, Tamagočiji se vraćaju u život(ne oni koje ste ostavili), i to u novom izdanju i sa novim funkcijama.

Ova objava je stigla u maju ove godine, a izgleda da je upravo ona odgovorna za easter egg koji se nalazi u Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Tamagočiji su u Modern Warfare dostupni u vidu sata koji vojnici nose na ruci i koje oni moraju hraniti kroz eliminacije, a ovde im je pravo ime Tamagunchi sa akcentom na gun. Zanimljivo je i to da svaki put kada igrač napravi nekoliko ubistava zaredom iz sata se čuje Ya-ta zvuk, što je stvarno kul i prava stvar za nostalgičare.

Eto, ako kao mali niste uspeli da čuvate svog Tamagočija, sada to možete da nadoknadite u Call of Duty Modern Warfare tako što ćete biti što bolji.

Modern Warfare izlazi 25. oktobra, a nedavno je otkrivena gomila detalja o gejmpleju i multiplejeru, koji vas očekuju ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top