PC

Trollskog je jedinstveni open-world RTS

U sveopštem bombardovanju vestima sa Gamescoma, pažnju nam je skrenula i jedna igra o kojoj nam vesti ne stižu iz Kelna.

Zove Trollskog i u pitanju je ambiciozni projekat open-world strategije u realnom vremenu, sa akcentom na izgradnji, a ne toliko na borbi.

Kako kaže opis igre, “istražujte otvoreni šumski svet inspirisan nordijskom mitologijom, prepunom prijateljskih i neprijateljskih stanovnika, rešite epske zadatke i osigurajte resurse diplomatijom ili silom”.

Koncept nam deluje izuzetno zanimljivo i zabavno, a vizuelni stil prost, ali simpatičan, tako da ćemo nastaviti da pratimo razvoj ove igre, koja je upravo danas ušla u Early Access na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top