Mobile

UbiSoft kaže da se Splinter Cell sigurno vraća, ali na “neočekivane načine”

Kompanija Ubisoft je u prethodnim godinama donela pregršt igara smeštenih u popularnim serijalima i franšizama, koje se dobile generalno odlične reakcije publike.

Međutim, ono što fanovi još uvek sa nestrpljenjem očekuju jesu nove igre smeštene u Prince of Persia i Splinter Cell univerzumima.

O Prince of Persia nema nikakvog pomena, iako kreator želi da napravi novu igru, a Ubisoft je sada pružio izjavu povodom Splinter Cell serijala i njegovom stvarnom povratku.

Ova izjava dolazi kao posledica ogromnog razočarenja fanova sa E3 2019, gde je Sam Fišer korišćen za promovisanje mobilne igre – Elite Squad – koja nema nikakve veze sa Splinter Cell serijalom, osim toga što je protagonista prisutan kao jedan od likova.

Objava koja je došla govori o tome da serijal nije ugašen i da će se vratiti na velika vrata, ali ne na tradicionalni način, već je direktor Ubisofta, Iv Gimo, izjavio kako će se serijal vratiti na “neočekivane načine” sa novim iskustvima za igrače.

Ova izjava nije ona koja će vratiti osmehe na lice fanova, već će im pre usaditi sumnju, jer neočekivani načini upućuju na to da nas očekuje još mobilnih igara u fazonu kojim je tržište već prezasićeno. Bitno je da napomenemo da se pod ovim načinima podrazumeva i VR igra o kojoj već postoji dosta glasina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top