PC

Besplatni DLC stiže u Control, najavljeno još sadržaja

Najnoviji naslov studija Remedy Entertainment, Control, na samom početku nije imao puno kontrole nad performansama na konzolama, ali na svu sreću developeri već uveliko rade na ispravkama i to će biti rešeno.

Kada se sve tehničke stvari reše, red dolazi na širenje sadržaja kroz DLC dodatke. Prvi najavljeni DLC za Control će biti potpuno besplatan, a kasnije stižu i dve ekspanzije.

Apdejt koji stiže tokom jeseni kao glavni novitet nosi Photo mod, koji služi sa slikanje grafičke lepote koja ostavlja bez daha u Control, dok se u decembru igra širi zahvaljujući modu igranja zvanom Expeditions.

Expeditions mod daje igračima priliku da istraže potpuno novu regiju pomoću nove opreme i moći, što zvuči obećavajuće.

Za narednu godinu su najavljene dve ekspanzije koje će se kupovati i one sa sobom donose nove deliće priče za koje Remedy navodi da će igru načiniti još uvrnutijom. Ono što je obećavajuće kod ovih ekspanzija, jeste to da studio tizuje potencijalni crossover sa Alan Wake franšizom, a to bi definitivno obradovalo mnoge fanove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top