PlayStation 4

Jedan od modova u CoD: Modern Warfare će biti PS4 ekskluziva do oktobra naredne godine

Rat ekskluzivnosti se ne vodi samo sa igrama, već i sa sadržajem u igrama, kao što su ekspanzije i modovi igranja.

U Call of Duty serijalu je to bio slučaj i ranijih godina, mahom se radilo o dodatnom sadržaju koji je PS4 igračima postajao dostupan oko mesec dana ranije u odnosu na ostale.

Sada su Sony i Activision sklopili poseban dogovor, vezan za jedan od modova igranja koji dolazi sa Call of Duty: Modern Warfare, koji će biti PS4 ekskluziva sve do 1. oktobra naredne godine. Što znači praktično čitav životni ciklus igre, jer će tada već izaći novi CoD.

Radi se o Survival modu koji se nalazi unutar Special Ops moda, odnosno o seriji brzih kooperativnih misija sa različitim objektivima. Najava se nalazi na kraju samog story trejlera, o kojem smo već pisali.

Kako bi se izbegla zabuna, jedan od ljudi iz Activisiona je objasnio da se ne radi o čitavom Special Ops odeljku već samo o njegovom deliću.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. oktobra, a o tome šta survival mod ima pripremljeno ćemo slušati od igrača na Sonijevoj konzoli.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top